Rólunk

 

Éttermünk 2011. nyarán nyitotta meg kapuit. Azóta a hét minden napján és ünnepnapokon is igyekszünk az idelátogatók kedvére tenni. Dég központjában, kellemes környezetben fedett és nyitott terasszal egyaránt büszkélkedhetünk. Nyitva tartásunk óta több családi és céges rendezvényt, halotti tort, lakodalmat és ballagást bonyolítottunk le sikeresen.

Kis étterem révén, családias légkörrel várjuk, hogy eleget tegyünk a fogyasztói igényeknek. A barátságos falusias környezetben kedves kiszolgálást igyekszünk biztosítani, amit a szakácsaink fűszereznek meg ínycsiklandó ételeikkel.

Hagyományos magyaros ételeink mellett házi specialitásokkal is találkozhatnak. Ételeinket helyben friss alapanyagokból készítjük. Étlapunkon a frissen sültek mellett egyedi, helyben sütött pizzáink széles kínálatából válogathatnak. A siető vendégeink számára pedig gyors ételeket tudunk felkínálni.

A széles étel és italválaszték mellett éven át válogathatnak a cukrászati sütemények széles palettájából. A tavaszi illetve nyári szezonban pedig gombócos és csavart fagylalt hűsíti a betérőket. Újdonságként 3 ízű jégkásával hűsítjük a betérőket.

Szeretettel várjuk éttermünkbe, weboldalunkhoz pedig kellemes időtöltést kívánunk!

Kristály Étterem csapata